KAHRAMANMARAŞ / ONİKİŞUBAT - Binevler Ortaokulu

Binevler Ortaokulu

5 Nisan Mahallesi 2048.Sokak No02 Binevler Ortaokulu KAHRAMANMARAŞ
Vizyon
Biz istiyoruzki; Bütün öğrencilerimiz kişi hak ve özgürlüklerine saygılı , ahlaki değerlere önem veren, geçmişten dersler çıkararak geleceğe daha emin adımlar atabilen fertler olsunlar. Bütün başarıların arkasında zamanı iyi kullanmanın olduğunu bilen, kendine güvenen, hedefleri doğrultusunda azimle çalışan, inceleyen, araştıran ve sorgulayan fertler olsunlar. Milli ve manevi değerlerine saygılı, toplumsal olayları daha titizlikle analiz edebilen ve çevre bilinci oturmuş kişiler yetiştirmek. Kaliteyi önemseyerek hayatın her kademesinde kaliteli yaşam standartını yakalamak için gayret sarf eden, topluma iyi örnek ve yön verebilen kişiler olsunlar.
Misyon
Biz Binevler ortaokulu olarak; kişi hak ve özgürlüklerine saygılı, zamanın önemini bilen, geçmişine sahip çıkarak geleceğe daha emin adımlarla yürümeyi hedef edinen, emeğin değerini bilip emeğe gereken değeri verebilen, çevreye duyarlı,kendine güvenen, hoşgörülü, kendini ve toplumu geliştirmek adına fedakarlıktan kaçınmayan bireyler yetiştirmek istiyoruz.
BAŞLAMA 08:00 BİTİŞ 14:10
DOĞALGAZ
ÖZEL HALK OTOBÜSLERİ 1, 2, ,4, 7, 10, 16, 23, 24 VE 32 NUMARA
5 NİSAN MAHALLESİ 2048. SOKAK NO:2 KAHRAMANMARAŞ
İLÇE MERKEZİNDE
Sınıflar arası ve okullar arası futbol müsabakaları
Tübitak projeleri
Erasmus ve etwinning proje çalışmaları
Diğer Hususlar
Ayrıca okulumuzda 2 Özel Eğitim Sınıfı, 1 Teknoloji Tasarım Sınıfı, 2 Mescit , Erkek ve Kız Giyinme Odaları bulunmaktadır.